Over ons

In 2011 is Elise begonnen met MiMomento en vanaf de allereerste steen heeft haar moeder Marieta bijgedragen aan de opbouw en het succes van MiMomento. Elise is afgestudeerd als HBO-Verpleegkundige en houdt ervan om met mensen te werken en om iets voor hen te kunnen betekenen. Tijdens de studie werd Elise Miss Overijssel en leerde ze de modellen wereld kennen. De modellen wereld zag Elise altijd als een leermoment voor de toekomst en de beauty industrie sprak haar ontzettend aan. Daarom is ze de studie schoonheidsspecialiste gaan doen en was het bedrijfsplan voor MiMomento al snel geschreven. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat ons team vanuit echte passie werkt en gedreven is in het behandelproces & het resultaat!

MiMomento Team Elise

De salon

MiMomento staat voor een momentje voor jezelf. Vooral in deze drukke tijd is het belangrijk om even een me-time momentje in te plannen. Wij streven in de salon naar een perfecte combinatie van ontspanning, luxe en resultaat. Ons team bestaat uit diverse specialistes: van huidspecialistes en kapsters tot nagelstylistes. Wij vinden het belangrijk dat onze specialistes in hun vakgebied een eigen talent en passie ontwikkelen. Daardoor zie je bij MiMomento dat iedere werknemer gespecialiseerd is in het vakgebied waar haar interesse ligt.

Omdat wij staan voor het ultieme me-time moment gaat het bij ons niet alleen om de behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Dit zul je dan ook merken als je bij ons binnen wandelt. Terwijl je binnenkomt in onze fijne huiselijke sfeer, kun je lekker plaats nemen en krijg je van ons een lekker kopje koffie of thee.
Omdat ieder mens uniek is en zo ook elke behandeling in onze salon, zal er voorafgaand een uitgebreide intake doorgenomen worden zodat wij kunnen achterhalen wat voor jou de mooiste behandeling is.

Onze specialisten

team_foto_mimomento
MiMomento pand

Onze specialisten aan het woord

Online huidcheck

Wil je een persoonlijk advies ontvangen over producten of behandelingen die voor jou geschikt zijn? Dan kun je via de knop hieronder een online huidcheck doen. 

We stellen je een aantal vragen die te maken hebben met je huid en levensstijl om een zo nauwkeurig mogelijk beeld te krijgen van jouw huidconditie. Aan de hand van deze informatie stellen wij een aantal ideale producten samen voor jouw skincare routine en nemen we persoonlijk contact met je op.

 

Wil je persoonlijke advies en ben je benieuwd welke producten en/of behandelingen voor jou geschikt zijn?

MiMomento | Cupping | Gezicht
× Kan ik je helpen?