SPECIALS

ontharing

mama to be

massage

botox & fillers

spraytan

DUO BEHANDELING

Bij MiMomento bieden wij ook duo behandelingen aan. Hoe gezellig om samen met een vriendin, partner, zus of moeder een momentje van ontspanning te delen?

Tijdens een duo massage worden jullie tegelijkertijd gemasseerd door twee van onze medewerkers. Zo is het een uitje voor jullie samen, maar ook een ontspanningsmoment voor jezelf. Aan het einde van de behandeling bieden wij een lekkere koffie to go aan. De volgende behandelingen kun je samen boeken:

MiMomento Team Elise & Marieta

ONTHARING

Bij ons kun je kiezen uit twee behandelingen voor het verwijderen van haar op het gezicht en lichaam. Met harsen nemen we de haren tot de haarzakjes mee. Deze behandeling moet je iedere 6 weken herhalen. Om te kunnen harsen moeten de haren minimaal een halve centimeter lang zijn.

Bij IPL pakken we door middel van het Intense Pulse light de haarzakjes zelf aan, waardoor er uiteindelijk geen haargroei meer ontstaat. Dit is exclusief een jaarlijkse onderhoudsbeurt in verband met hormonen en/of antibiotica. Bij IPL mag je de haren ter aller tijden gewoon scheren. IPL werkt alleen op pigment, daarom werkt IPL dus niet op blonde en grijze haren.

Met onze IPL behandelingen gaan we voor een haarreductie van 80 tot 90%, met gemiddeld 8 á 10 behandelingen. De behandelingen voeren voor uit voor zowel lichaam als gezicht. Je hebt meerdere behandelingen nodig omdat we door middel van Intense Pulse Light de haren in de haargroei fase moeten vernietigen (dit is tot aan de wortel in het haarzakje). Alleen zitten de haren niet tegelijk in deze haargroei fase en daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. Omdat het Intense Pulse Light alleen naar het haarzakje geleid door middel van pigment in een haar is het dus niet mogelijk om blonde/grijze haren te behandelen omdat die geen pigment bevatten. IPL is veilig, snel en vrijwel pijnloos.

Met harsen worden de haren met wortel en al verwijderd. Op deze manier blijven de haren langer weg dan met scheren en komen de haren zachter terug, zonder stoppels. We harsen zowel lichaam als gezicht, bij mannen en vrouwen. Bij het waxen werken wij met Lycon wax, dat zelfs voor de meest gevoelige huiden geschikt is. Het zorgt voor een altijd gladde en superzachte huid.

MAMA TO BE

Tijdens je zwangerschap gebeurt heel veel in je lichaam, in een relatief korte periode. Met een hydrotherm massage, waarbij je meedeint op de golven van het waterkussen, kun je helemaal tot rust komen. Het kussen gevuld met warm water zorgt ervoor dat uw spieren zich ontspannen en aangenaam soepel worden. Door de kussens kan het hele lichaam gemasseerd worden terwijl u op uw rug blijft liggen. Deze massage is daarom uitermate geschikt bij rug- en buikklachten en zwangerschap. Bijkomende voordelen van deze massage:

Een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling van 35 minuten en een hydrotherm lichaamsmassage van 30 minuten. Er wordt gestart met de Oolaboo Handwash Ceremonie. Bij de gezichtsbehandeling krijgt mama een reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden worden verwijderd en vervolgens wordt een masker aangebracht. Hierna worden de rug- nek en schouders en de achterkant van de benen gemasseerd. De behandeling eindigt met een ontspannen handmassage.

Een heerlijke ontspannende hydrotherm massage van 35 minuten. Waarbij met een warm waterkussen wordt gemasseerd. De aandacht wordt gegeven aan de rug, nek en schouders. Er wordt gestart met de Oolaboo Handwash Ceremonie, waarna de behandeling vervolgens wordt geëindigd met een handmassage. Een cadeautje tijdens de zwangerschap, een weldaad voor je lichaam!

Een 50 minuten durende hydrotherm massage. Een weldaad voor je lichaam en geest waarbij het volledige lichaam wordt gemasseerd om totale ontspanning te creëren. De aandacht ligt daar waar uw lichaam het het meest nodig heeft.

MASSAGES

Een massage is een lichaamsmassage waarbij etherische oliën en warme doeken worden gebruikt om uw lichaam zo goed mogelijk te ontspannen. Deze klassieke massage geeft ontspanning aan huid, spieren en geest.

Deze stress/mindfull massage is bedoelt om helemaal te onstspannen en duurt 35 minuten. Het is een manuele massage van de rug, nek, schouders of van de hoofdhuid, nek, schouders en gezicht.

Een uitgebreide manuele massage van het hele lichaam waarbij ontspanning voorop staat in de behandeling. Deze relax massage duurt 65 minuten.

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hotstone massage uitkomst. Deze massage is enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hotstone massage worden en heerlij-ke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

35 minuten hotstone massage
De rug worden tijdens deze behandeling gemasseerd. Op bepaalde plaatsen van de rug worden de basaltstenen geplaatst voor het reguleren van de energiestromen. Met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld.

65 minuten hotstone massage
Hierbij wordt uw gehele lichaam gemasseerd. De specialist zal op bepaalde plekken de stenen plaatsen. Met behulp van de massage met warme stenen worden de balans tussen lichaam en geest hersteld. Afwisselend met een manuele massage zul je intens genieten van deze ontspan-nende behandeling voor lichaam en geest.

De cupping massage wordt uitgevoerd met bellabaci cups. Cupping werkt afvoerend op afval-stoffen en overtollig vocht, maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en bevorderd de door-bloeding. De huid wordt gladder en steviger. Het is geschikt voor onder andere cellulite , pijnlijke gespannen spieren , gewrichtspijn en striae.

Tijdens de massage kan je tintelingen ervaren en diepe warmte na de behandeling. Het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en je raakt vaak in diepe ontspanning.

35 minuten cupping massage huid verbeterend
Heb je last van cellulite en wil je verbetering? Of wil je een stevigere huid? Dan is dit de behan-deling voor jou in een kuurverband. Vraag hiern bij de specialist Imke of Noortje.

35 minuten cupping/ manuele massage
We masseren de rug middels cupping en manueel. Huidverbetering en ontspanning gaan hierbij hand in hand samen. De technieken worden met elkaar afgewisseld. Dit is de behandeling waar je graag elke maand voor terug komt!

65 minuten cupping/ manuele massage
De lichaamsmassage waarbij je ontspanning ervaart maar ook een stevige massage. Houd je hiervan? Dan is dit jouw perfecte match. Cupping wordt afgewisseld met een onstpannende manuele massage.

BOTOX & FILLERS

Botox zorgt ervoor dat de spieren zich niet aan kunnen spannen en zo dus rimpels voorkomen of verminderen. Fillers zorgen ervoor dat het natuurlijke volume van het gezicht zich hersteld. Lijnen en rimpels verminderen of verdwijnen en u krijgt een mooie, natuurlijke en frisse uitstraling.

Een keer in de maand is Sabine Wevers aanwezig in onze salon voor botox, fillers of restylane skinbooster. U kunt ook altijd een intake bij haar plannen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Botuline toxine (botox) is een eiwit die ervoor zorgt dat de spieren zich niet aan kunnen spannen en zo dus rimpels voorkomen of verminderen. Sabine werkt uitsluitend met gerenommeerde merken die een FDA-keurmerk hebben.

Met botox behandeld Sabine niet alleen rimpels maar ook migraine en hoofdpijnklachten, overmatig zweten en tanden knarsen. Botox werkt ongeveer 3 tot 4 maanden en werkt langzaam uit. Desgewenst kan dan de behandeling herhaald worden.

De fillers die worden gebruikt zijn afbreekbaar en op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur. Fillers zorgen ervoor dat het natuurlijke volume van het gezicht zich hersteld. Lijnen en rimpels verminderen of verdwijnen en u krijgt een mooie, natuurlijke en frisse uitstraling. Daarnaast kunnen behandelingen met fillers ook worden ingezet om bijvoorbeeld de lippen meer volume te geven, de neus te corrigeren, de kaaklijn te verbeteren.

Fillers, op basis van lichaamseigen stoffen, kunnen worden geïnjecteerd om meer volume te creëren of te herstellen en om rimpels te verminderen in het gelaat. Ze worden toegepast om de huid te verjongen en uw uitstraling te verzachten. Sabine werkt met Restylane fillers.

Alle fillers worden geleidelijk door het lichaam afgebroken. De behandeling dient te worden herhaald voor een blijvend resultaat. De meeste fillers blijven ongeveer 12 tot 16 maanden zichtbaar.

Skinboosters zorgen voor het natuurlijk herstel van de huid door middel van hyaluronzuur. Het werkt dus niet als een filler maar als een huidverbeteraar. Het zorgt voor een betere hydratatie van de huid en geeft het weer de natuurlijke glans! Naarmate u ouder wordt, verliest de huid aan elasticiteit en gaat deze droger en onregelmatiger aanvoelen. De Skinbooster Restylane Vital verbetert de balans, verfijnt de structuur en herstelt de elasticiteit van de huid. De Skinbooster is gebaseerd op een biologisch afbreekbaar hyaluronzuur.

Deze behandeling bestaat uit een aantal injecties met een naaldje of een canule. Met een kuur van 2-3 behandelingen verbeteren we de huidkwaliteit. In tegenstelling tot anti-rimpel behandelingen is de behandeling met skinboosters een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt. De tweede behandeling is een maand later.

SPRAYTAN

Met de spraytan kunt u veilig en snel een egale bruine teint krijgen. U hoeft geen uren meer in de zon te liggen voor een egale bruine teint. MiMomento heeft 10 jaar ervaring is gespecialiseerd in spraytanning en gebruikt uitsluitend organische Ecocert producten, gemaakt uit een mix van plantaardige ingrediënten die parabeen en dierproefvrij zijn.

× Kan ik je helpen?